Samenwerken?
DELOITTE

DELOITTE

Deloitte promoot zijn Technology Fast 50 Award voor de snelst groeiende techbedrijven door de deelnemende start-ups hun verhaal te laten vertellen.

Wat was de uitdaging?
Elk jaar organiseert Deloitte de Technology Fast 50, een wedstrijd die de snelst groeiende technologiebedrijven in België bekroont. De Rising Star Award zet dan weer veelbelovende jonge bedrijven in de spotlights. Gezien het groeiende aanbod aan awards, acceleratorprogramma’s,... voor start-ups en scale-ups is het niet evident om de founders te bereiken, en hen te overtuigen om zich te registreren voor de awards.
DELOITTE

Aanpak & resultaat
Deloitte verdeelde het budget dat het bedrijf vrijmaakte voor Bloovi volgens de 80/20 regel: 80% content en 20% advertising. De founders van de start-ups die de laatste editie wonnen, vertellen in de aanloop naar de nieuwe editie van de Fast 50 hun verhaal. De rol die de Fast 50 speelde in hun groei komt aan bod in het verhaal, maar de nadruk ligt op het ondernemersverhaal van de founder.

Onderaan het artikel komt telkens een call-to-action die lezers naar de registratiepagina op de Deloitte-website stuurt. Advertising doorheen de Bloovi website en op het branded channel van Deloitte versterkt de artikels.

Looptijd & budget
Jaardeal sinds 2015 // € 15.000 per jaar

Branded channel van Deloitte

Wil je samenwerken om de Bloovi community te bereiken?

Plan hier een gesprek in