Samenwerken?
CEVORA

CEVORA

Cevora zet storytelling in om verschillende doelstellingen te behalen.

Wat was de uitdaging?
Cevora wou verschillende uitdagingen tegelijk aanpakken. Van hardnekkige percepties uit het verleden wegwerken tot het creëren van brand awareness rond de mogelijkheden voor bedrijven - binnen paritair comité 200 - om gratis opleidingen te volgen.
Het finale doel was om de hoge kwaliteit van het Cevora opleidingsaanbod aan de buitenwereld kenbaar te maken, vooral gericht op zaakvoerders en hun medewerkers.
CEVORA

Aanpak
Voor elke nieuw verhaal interviewden de storytellers van Bloovi andere personen. Zoals de medewerkers van Cevora zelf, maar ook het verhaal van hun ambassadeurs kwam aan bod. Van klanten, over partners, tot sprekers op hun events.
Elk artikel dat Bloovi publiceerde, werd ondersteund door bannering, tekstadvertenties en opname in de newsletter. Versterkt met een social media campagne.

Resultaat
Nog steeds helpt Bloovi het merk Cevora mee in de markt positioneren, aan de hand van sterke verhalen. Elk artikel genereert een zeer groot bereik met veel lezers binnen de juiste doelgroep. Als merk scoort Cevora vandaag een pak beter in de markt. Het vernieuwde aanbod wordt duidelijk sterker geapprecieerd en Cevora is meer dan ooit top of mind binnen hun doelgroep.

Looptijd & budget
De samenwerking loopt sinds 2019 met een budget van € 12.000 per jaar

Branded channel van Cevora

Wil je samenwerken om de Bloovi community te bereiken?

Plan hier een gesprek in